Igen felkapott volt korábban az a kép Facebookon, melyet Tibi atya tett közé a kávé és a jéger kapcsolatáról.
Nos, a mémet a Jägermeister valóra váltotta, és megalkották a hidegen főzött kávéval ízesített italukat. A német gyökerekkel rendelkező szeszhez a legjobb Arabica kávészemekből főzték a feketelevest az utóbbi években elterjedt cold brew-módszerrel, ami csak annyit jelent, hogy hideg vízzel „főzzük” le a kávét. Ez az egyszerű változtatás érzékelhető a kávé ízében.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
A márka innovációért felelős igazgatója, Jack Carson szerint a fogyasztók eddig is szerették a jégert összeönteni a kávéval. „Ezt az élményt szerettük volna tökéletessé tenni, és egy olyan terméket megalkotni, ahol az ízek tökéletes egyensúlyban vannak.”
Korábban más márkák is előrukkoltak hasonló termékekkel, ám sem a Jack Daniels, sem a Jim Beam nem lépte meg azt, hogy ezt alkoholt tartalmazó formában elérhetővé tegye. A kávés jéger alkoholtartalma 33%, így azért a munkába menet ne ezt fogyasszuk kávé helyett.
Az ital várhatóan a jövő év elején kerül majd a boltok polcaira, itthoni ára egyelőre ismeretlen.