A főzős műsorokkal még mindig nagyot lehet szakítani. Csak egy kicsit fel kell rázni a stílust, az előadásmódot, és máris dől a lé, jönnek a szponzorok, mehetnek a könyvek. Akinek ehhez nincs meg a szakmai tudása, kreativitása, még élre törhet, ha vaskos humorral szórja meg a receptet.
Ilyen villanás volt a Youtube életében a Regular Ordinary Swedish Meal Time, ami elsősorban az üvöltésre, másodsorban a rombolásra, harmadsorban pedig a humorra épített. A főzés maga fasorban sem volt, de ennek ellenére milliók nézték 2011 táján, ami magas számot jelentett akkor.
Az üvöltés tehát működik, a túlzás szintén, ezt vette át, és csavarta vállalható szintre „Roast Master Chan”, de hozzákevert még egy összetevőt, amivel létrejött a tuti, megosztást gerjesztő elegy.
Ez az összetevő a belső-ázsiai grillezés, vagy nevezhetnénk bárminek. A lényeg, hogy kint a pusztában, hatalmas lángon süt meg hatalmas húsokat, és közben üvöltözik.
Roast Beef on Qinghai-Tibet Mountain
Roast Beef on Qinghai-Tibet Mountain #Tibet #Roast
Közzétette: AsianTrnd – 2019. november 8., péntek
A tempó szédítő, innen nem tudom, hova lehet még fokozni a nagy hús-nagy tűz hatást, mert amikor daruval emelnek egy sárból tapasztott kemencébe egy komplett tevét, akkor azt kell írnom, kész, innen nincs tovább. Talán csak az elefánt saslik, vagy a füstölt bálnapénisz jöhet még.
Crane + Camel = WOW #Tibet #TibetFood #RoastMasterChan
Közzétette: Roast Master Chan – 2019. november 7., csütörtök