Nem mindennapi élményben lehetett része azoknak, akik szombat este az Erzsébet téri óriáskerék kabinjaiban utaztak. Aznap ugyanis a budapesti panorámán kívül másban is gyönyörködhettek a vendégek, ugyanis a Costes Downtown jóvoltából mozgó étteremmé változott a kerék.
Az egyedülálló fine dining élmény ételeiért Miguel Vieira, az első hazai Michelin-csillagot megszerző séf felelt. Az este során a vendégek egy négyfogásos vacsorát fogyaszthattak el a 65 méter magasra emelkedő kabinokban, a menüsoron az alábbi ételek szerepeltek:
- Pároltmarhafartő- és kacsamájterrin, sült gyökérzöldségek
- Pácolt fogas, sütőtök és cikória
- Rostélyos, gnocchi, csicsóka és velőmártás
- Posírozott körte Szép Heléna módra.
Az étterem közölte, hogy hasonló akciójuk a közeljövőben nemigen lesz, de november 11-ig akár otthon is fogyaszthatóak a Michelin-csillagos ételek: a Costes Downtown nemhogy kiszállít, hanem november 11-ig házhoz is megy professzionális csapatuk. A „meghívó félnek” semmit sem kell tennie, az előkészületektől az elpakolásig minden terhet levesz a házigazda válláról a négy-, öt- és hatfogásos kóstolómenüvel és bor-, illetve sörpárosításokkal készülő szakembergárda.