Pizzakészítésben az olaszok verhetetlenek, az idei, parmai pizza-világbajnokságon azonban magyar csapat is indul, ráadásul mindegyik versenykategóriában.
A csapat tagjai Kovács Lázár séfen kívül magyarországi pizzaséfek, illetve tapasztalt szakértők: Damu László, Dömők Zsolt, Takács Márk és Paduraru Alexandru. A versenyre a csapatoknak maguknak kell biztosítaniuk az alapanyagokat, a magyar csapat természetesen hazai alapanyagokkal dolgozik majd.
A verseny után a séfcsapat ellátogat a Piaggio-gyárba, és hazahoz egy hamisítatlan olasz pizzakészítő autót. Az autó kapacitása 150 db pizza – ennyi fér el a mobilkonyha hűtőjében. Két-három percenként sül meg benne három darab pizza, vagyis nagyon gyors.
A cél, hogy az eredeti olasz pizzakészítő autóval közelebb hozzák a minőségi pizzákat a magyar közönséghez.