Ha kerti sütésre kerül a sor, forgáccsal kezdek. Majd némi gyújtós, végül tölgy, kőris, nyár, ami akad. Prosztó módszer, tudom. Haladni kellene a korral, ha lapulna egy nyertes lottószelvény a zsebben, biztos felhagynék ezzel a kőkori módszerrel, mivel itt a milliárdosok megoldása, a Lamborghini Aventador! A bikák legnagyobbika (ez nekem is fájt) nem csak arra alkalmas, hogy felbosszantsuk London belvárosi lakóit, kolbászsütésre is kiválóan megfelel.
A V12-es motor legalább olyan jól teljesít, mint a Tisza-parton gyűjtött tűzifa, 700 lóereje elég lángot csap át a kipufogórendszeren ahhoz, hogy jól átsüljön kolbászunk. Nyilván, a végtermék íze eltér majd a megszokottól, de egy Aventador tulajdonos csak a különlegessel elégszik meg! Íme a Lambo-grill munka közben.